Hāʻawi i nā laʻana manuahi

hae ʻaoʻao huahana

Ua hele ʻo Paperjoy i Indonesia no ka hoʻokolokolo ʻana a me ka noiʻi ʻana e kūkākūkā i ka ʻoihana waiwai a me ke kālepa

Ma ka lā 18 o Ianuali, 2023 i ke ahiahi,ua kipa ka Paperjoy Company i ka China-Indonesia Economic and Trade Cooperation Zone no ka nānā ʻana a me ka noiʻi ʻana ma ke ʻano o ka Guangxi Economic and Trade Delegation.

Paperjoy走访中印尼经贸合作区

Hele pū ʻia me nā ʻelele mai ka ʻāpana hui, ua hoʻolohe ka ʻelele i kahi hoʻolauna kikoʻī o ka ʻāpana hui i loko o ka hale keʻena ʻoihana hui a mālama i kahi mākaʻikaʻi kahua o ka paka.

实地考察中国-印尼经贸合作区

I loko o kahi kūkākūkā i mālama ʻia ma ka hale keʻena ʻoihana hui, ua hoʻokipa a hoʻomaikaʻi ke kanaka kuleana o ka ʻāpana hui a mahalo i ka ʻelele hoʻokele waiwai a me ke kālepa no kā lākou kipa ʻana a laila hāʻawi i kahi kikoʻī kikoʻī o ka mōʻaukala hoʻomohala a me ka hoʻomohala ʻana i ke kūkulu ʻana o ka ʻāpana hui.

中国-印尼经贸合作区介绍

Ma hope o ka lohe ʻana i ka hoʻolauna ʻana, ua komo nā lālā o ka ʻelele a me nā ʻelele o ka ʻāpana hui i kahi kūkākūkā ola.Ua hōʻike nā ʻaoʻao ʻelua i ko lākou makemake e kūkulu i kahi kahua no ka launa pū ʻana o ka honua a hoʻokō i ka launa pū ʻana ma nā wahi e like me ke kālepa ʻana i nā ʻāina ʻē, ka hoʻopukapuka ʻana o nā ʻāina ʻē, ka hoʻomohala ʻana i nā ʻoihana, a me ka hoʻololi ʻana o nā limahana, hoʻohui i nā kumuwaiwai, hoʻonui i ka hoʻolālā ʻoihana, a loaʻa ka pōmaikaʻi like.

 

I ka huakaʻi i Indonesia,Ua hele pū ka Paperjoy Company me ka Guangxi Economic and Trade Delegation e kipa aku i ka SAIC-GM-Wuling Automobile Indonesian Industrial Park no ka nānā ʻana a me ka hoʻololi ʻana a alakaʻi i nā kūkākūkā aloha.

走访五菱汽车印尼工业园

Ua kipa aku ka ʻelele i ka SAIC-GM-Wuling Automobile Industrial Park a hoʻolohe i ka hoʻolauna ʻana mai ke alakaʻi o ka paka.

与五菱汽车印尼公司会谈

Ua mālama ka ʻelele i nā kūkākūkā a me nā hoʻololi me nā alakaʻi o ka SAIC-GM-Wuling Automobile Indonesia Company.


Ka manawa hoʻouna: Feb-10-2023